Bez struje danas više sela, bez vode dio Nikoljca

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 15:00 sati biti Rakonje, Tomaševo, Lijeska, Potrk, Obod, Pisana Jela, Barice, Grančarevo i Muslići, saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 15 časova biti potrošači u dijelu Nikoljca, od zaobilaznice do Sportske hale. U gradu i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje će biti uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 60 sugrađana, a dežurne  ekipe nijesu imale intervencija na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona. Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići, kao i na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacija, saobraćaj će biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati. Na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti.U popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru, ponegdje kratkotrajno kiša, ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, najviša dnevna od 20 do 28 stepeni.