Uredno snabdijevanje strujom

 

Snabdijevanje električnom energijom  na području naše opštine je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili  su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 77 osoba a dežurne  ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, dok je u popodnevnim satima moguć umjeren razvoj oblačnosti.tokom noći ponegdje je moguća kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, ponegdje pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura od tri do 13 stepeni, najviša dnevna 16 do 28 stepeni.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su uglavnom povoljni, a prohodnost važnijih putnih pravaca je dobra, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su vozačima savjetovali maksimalno opreznu vožnju, naročito na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog pojave odrona.„Na dionicama na kojima su u toku radovi izmijenjen je režim vožnje, a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije“, kazali su iz Auto-moto saveza. Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.