Bez vode naselje Ribnik

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 16 časova biti potrošači na Ribniku, dok će u drugim djelovima grada vodosnabdijevanje biti uredno.

Snabdijevanje električnom energijom  na području naše opštine je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili  su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 osoba a dežurne  ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori biti pretežno sunčano, a ujutru ili prijepodne malo do umjereno oblačno. Na sjeveru po kotlinama tokom jutra moguća kratkotrajno magla. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 2 do 14, najviša dnevna 14 do 25 stepeni.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su uglavnom povoljni, a prohodnost važnijih putnih pravaca je dobra, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su vozačima savjetovali maksimalno opreznu vožnju, naročito na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog pojave odrona.„Na dionicama na kojima su u toku radovi izmijenjen je režim vožnje, a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije“, kazali su iz Auto-moto saveza. Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.