Uredno snabdijevanje vodom i strujom

Vodosnabdijevanje  je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su  iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Snabdijevanje električnom energijom je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili  su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 75 osoba, a dežurne  ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Tokom jutra ili prijepodneva  se očekuje više oblaka, a ponegdje je moguća i slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 14, najviša dnevna od 11 do 22 stepena.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su uglavnom povoljni, a prohodnost važnijih putnih pravaca je dobra, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su vozačima savjetovali maksimalno opreznu vožnju, naročito na dionicama koje prolaze kroz usjeke zbog pojave odrona.„Na dionicama na kojima su u toku radovi izmijenjen je režim vožnje, a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije“, kazali su iz Auto-moto saveza. Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.