Voda još uvijek blago zamućena

Voda iz gradskog vodovoda još uvijek je blago zamućena, pa je prije upotrebe treba prokuvati saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je vodosnabdijevanje uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Prestreke i Crhalj, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će na ostalom području Opštine snabdijevanje biti uredno. 

Snabdijevanje električnom energijom je uredno, a do kraja dana neće biti isključenja, kazali su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražila je 61 osoba a dežurne  ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda  rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, ili malo do umjereno oblačno. Ujutru na sjeveru magla ili niska oblačnost.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura minus pet do osam, najviša dnevna osam do 18 stepeni.

U Crnoj Gori se jutros, u većem dijelu, zemlje saobraća po suvim putevima. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) je saopšteno da magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama. Oni su na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozorili na pojavu odrona i vozačima savjetovali da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.