Bez struje danas Ravna Rijeka i Gornja Lijeska

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti  Ravna Rijeka i Gornja Lijeska, dok će na ostalom području Opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, kazali su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu predviđeni radovi na vodovodnoj mreži,. kazali su iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 55 osoba a dežurne  ekipe su 4puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno i kišovito.U južnim i centralnim predjelima su mogući pljuskovi i grmljavina i umjerene do obilne padavine, dok se na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku očekuje nešto manje kiše. Vjetar će biti pojačan i jak južnih smjerova. Jutarnja temperatura od dva do 13 stepeni, a najviša dnevna od šest do 16 stepeni.

 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima odrona i apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.