Bez struje Rasovo, Ravna Rijeka i Godijevo

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 14 sati biti Rasovo, a do 15 sati Ravna Rijeka i Godijevo. Snabdijevanje električnom energijom na ostalom  području Opštine biće uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u vodovodu Bistrica kažu da tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja. Takođe, dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 49 sugrađana, a dežurne  ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uz duže sunčane intervale poslijepodne. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha minus četiri do devet, najviša dnevna od pet do 16 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili na pojavu odrona na putevima koji vode duž klisura i usjeka i apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.