OŠ “Risto Ratković” uskoro dobija nove dvorišne klupe

Osnovna škola “Risto Ratković” uskoro će dobiti nove dvorišne klupe, čime će školsko dvorište te obrazovne ustanove dobiti jedan sasvim drugačiji izgled, a učenici će moći da na kvalitetniji i ljepši način provode svoje slobodno vrijeme.

Naime, Pošta Crne Gore i ove godine odlučila je da obraduje mališane i njihov kutak za druženje i igru učni ljepšim, saopštila je Aleksandra Perović iz PR službe Pošte.

“Pošta Crne Gore zaista je u intezivnom kontaktu sa crnogorskim osnovnim školama, uvijek osluškujemo potrebe naših mališana i trudimo se da im pomognemo što više. Naš cilj je da djeci obezbijedimo kvalitetne uslove za nastavne i vannastavne aktivnosti. Nedostatak dvorišnih klupa nam se učinio kao pravi izbor i očekujemo da krajem ovog mjeseca ili početkom narednog uručimo donaciju”, istakla je Perović.

Ona je kazala da je Pošta Crne Gore krajem decembra prošle godine pokrenula inicijativu za doniranje dvorišnih klupa za šest osnovnih škola u Crnoj Gori.

“Ovom donacijom obuvaćene su sve tri regije naše zemllje - sjeverna regija, centralni dio, kao i južni. Kada je u pitanju sjever Crne Gore klupe će pored škole “Risto Rtaković”, dobiti kao i beranska škola “Radomir Mitrović”, a dvorišne klupe će dobiti i dvije škole sa juga i isto toliko iz Podgorice”, navela je Aleksandra Perović iz PR službe Pošte Crne Gore, dodajući da će i u budućem periodu realizovati niz akcija.

Ukupna vrijednost donacije iznosi  oko 4 hiljade eura.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE