Literarni konkurs za najljepše pismo otvoren do 31. marta

Literarni konkurs za najljepše pismo na nacionalnom nivou na temu “Zamislite da ste pismo koje putuje kroz vrijeme. Koju poruku želite da prenesete svojim čitaocima?” biće otvoren do 31. marta, saopštila je Aleksandra Perović iz PR službe Pošte Crne Gore, koja  u saradnji sa Ministarstvom prosvjete organizuje ovo takmičenje.

Takmičenje je namijenjeno djeci uzrasta od 9 do 15 godina, a kako je za Radio Bijelo Polje kazala Pervić, svim crnogorskim školama je upućen poziv za učešće.

“Vjerujem da će broj pristiglih radova zaista biti veliki i sigurna sam da stručnom žiriju  iz Ministarstva prosvjete sigurno neće biti lako da izaberu najbolje”, kazala je Perović i istakla da će pobjednici biti poznati do kraja aprila.

Kako je navela Pošta Crne Gore za najbolje je pripremila vrijedne nagrade.

“Za prvo mjesto nagrada je laptop računar, onaj koji osvoji drugo mjesto dobiće tablet računar, dok će mobilni telefon pripasti učeniku koji bude na trećem mjestu, a obezbijedili smo i posebnu nagradu – biciklo”, saopštila je Aleksandra Perović iz PR službe.

Perović je podsjetila da je Takmičenje za naljepše pismo dio Međunarodnog takmičenja koje organizuje Svjetski poštanski savez.

,Literarni radovi učenika u formi pisma se šalju do 31.03.2018. na adresu Pošta Crne Gore, s naznakom  "Za literarni konkurs", Ulica slobode, br. 1, 81000 Podgorica.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: RBP, Pošta CG

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE