Martin ostavio trag u sportskom Bijelom Polju (video)

Komemorativna sjednica povodom smrti mladog sugrađanina, Martina Šćekića, održana je danas u konferencijskoj sali hotela Franca.

Minutom ćutanja, veliki broj sugrađana, prijatelja i školskih drugara odao je posljednju poštu mladom, ali uspješnom košarkašu Jedinstva.

O Martinovom kratkom, ali sadržajnom i uspješnom životnom putu govorio je direktor košarkaškog kluba Jedinstvo, Vladimir Lakčević, koji je kazao da će uvijek ostati sjećanje na dječaka punog energije i sportske strasti.

,,Martin je od malena  bio predvodnik svoje generacije, pa je i svaki susret sa njim za sve nas bio srećan trenutak. Počeo je da trenira košarku kao desetogodišnjak, i već tada se moglo naslutiti da će biti uspješan. Sanjao je da jednog dana bude uspješan košarkaš. Uvijek je želio da ekipa u kojoj igra ostvari pobjedu, i tu želju i energiju prenosio je na druge“, naglasio je Lakčević.

Martin Šćekić od početka školovanja bio je uzoran đak prvo OŠ ,,Risto Ratković“, pa zatim i Gimnazije ,Miloje Dobrašinović“, a kako je istakao Lakčević bio je najbolji i za svoje drugove, spreman da pomogne u svakom trenutku.

Šćekić je bio svestran mladić, a osim košarkom bavio se folklorom i glumom, a bio je i aktivan volonter.  

,,Martin iako mlad, ostavio je trag u sportskom Bijelom Polju, da ga se sa ponosom svi sjećamo i pominjemo njegovo ime, jer smo svi ponosni što je bio naš član i drug. Veliki bol ostaje u srcima svih nas“, zaključio je Lakčević.

Martin Šćekić biće sahranjen danas na groblju u Pripčićima.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE