Bez struje nekoliko naselja

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Rasovo, Nedakusi i Malo Polje. Snabdijevanje električnom energijom na ostalom području Opštine biće uredno saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u vodovodu Bistrica kažu da tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja. Takođe, dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 76 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Mjestimično se očekuju obilnije padavine. Vjetar umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, južni. Jutarnja temperatura od dva do 11 stepeni, najviša dnevna četiri do 15 stepeni.

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, zbog kiše, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG su kazali da su putevi u višim predjelima, naročito preko prevoja i na prilazima tunelima, mjestimično klizavi. „Na putevima koji vode duž klisura i usjeka skrećemo pažnju na pojavu odrona i apelujemo na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propis .Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije na graničnom prelazu Dobrakovo saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni putevi su Mioska –Semolj –Boan i Trešnjevik –Andrijevica.