Danas isključenja vode i struje

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će do 13 časova biti Loznice, Rasovo, Resnik, Gubavač i Njegnjevo, a do 15 časova Industrijska zona, Nedakusi, Sutivan, Potkrajci i Konatari. U ostalim djelovima grada vodosnabdijevanje će biti uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Nikoljac. Snabdijevanje električnom energijom na ostalom području Opštine biće uredno saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  52 sugrađana, a dežurne  ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođena  je jedna beba.

U Crnoj Gori danas  će biti umjereno do potpuno oblačno, prijepodne uglavnom suvo, poslijepodne a naročito tokom noći, slaba do umjerena kiša.vjetar umjeren do pojačan, istočni. Jutarnja temperatura od 0 do 11, najviša dnevna 7 do 17 stepeni.

Na graničnom prelazu sa Srbijom, Dobrakovo, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona na putu u međuprostoru, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Saobraćaj je preusmjen na granične prelaze Jabuka i Špiljani. Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori u nižim predjelima saobraća po suvim, a u višim mokrim i klizavim putevima, i upozorili na pojavu odrona na putevima koji vode duž klisura i usjeka. Apelovali su na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobracajne propise. Neprohodni putevi su Mioska –Semolj –Boan i Trešnjevik –Andrijevica. Kamionima sa prikolicom i šleperima je zabranjeno kretanje na putu Nikšić-Šavnik-Žabljak.