Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi i danas saobraćaju saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, napominjući da je međunarodni brzi voz koji saobraća na relacii Beograd – Bar jutros j kasnio 80 minuta.

Snabdijevanje električnom energijom na području opštine je uredno, a za danas nema najavljenih isključenja, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata zatražilo je 65 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

 U Crnoj Gori danas umjereno do potpuno oblačno, mjestimično kiša, a na primorju je moguća i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Tokom dana dosta suvog vremena, a intenzivnije padavine očekuju se krajem dana i tokom noći. Vjetar umjeren i jak, južni. Najviša dnevna temperature vazduha od tri do 15 stepeni.

Na graničnom prelazu sa Srbijom, Dobrakovo, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona na putu u međuprostoru, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su kazali da se u Crnoj Gori saobraća po mokrim i klizavim putevima, i upozorili na pojavu odrona na putevima koji vode duž klisura i usjeka.AMSCG je apelovao na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobracajne propise.