TO Bijelo Polje predstavila svoju ponudu na sajmu turizma u Beogradu ,,ITF 2018”

Turistička organizacija Bijelo Polje i ove godine predstavila je svoju turističku ponudu na Međunarodnom sajmu turizma ,,ITF 2018“, koji je protekle nedjelje održan u Beogradu.

Na jubilarnom 40. sajmu  bjelopoljska organizacija je promovisala sve subjekte turističke privrede, a poseban akcenat je bio na dva najveća potencijala opštine  - Đalovića pećinu i planinu Bjelasicu, koji su u procesu valorizacije.

“U okviru štanda nacionalne turističke organizacije predstavilI smo je svoju turističku ponudu i to hotele, ugostitelje, udruženja, turističke potencijale, smještajne kapaciteti, kao i manifestacije koje su planirane u 2018. Godini”, saopštili sui z TO Bijelo POlje, napominjući da je prvog dana sajma štand Crne Gore posjetio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Rasim Ljajić.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Sajam svake godine posjeti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja.

Zemlja partner na ovogodišnjem sajmu bila je Grčka.

Autorka: Sanja Čujović

Izvor: TO Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE