Uredno snabdijevanje vodom i strujom

Na području naše opštine danas će biti uredno snabdijevanje električnom energijom, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sitema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  55 sugrađana, a dežurne  ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda  rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori danas pretežno oblačno i hladno, u većem dijelu zemlje povremeno snijeg, ponegdje i mećava. Vjetar umjeren do jak, na udare povremeno i olujne jačine sjeverni i sjeveroistočni, u drugom dijelu dana u slabljenju. Najviša dnevna -12 do 5 stepeni.

Zbog snijega se na sjeveru i na pojedinim dionicama u centralnim predjelima saobraća usporeno, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG-a su upozorili da zbog niskih temperatura na putevima i u nižim predjelima naročito preko mostova, ima poledice. Povremeno jak vjetar otežava saobraćanje, a na putevima pored klisura i usjeka ima odrona. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.  Neprohodni su putevi Mioska - Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.