Djelovi naše opštine više sati bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Ribarevine, Čokrlije, Kanje i Poda, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  50 sugrađana a dežurne  ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Danas će biti umjereno do potpuno oblačno, uglavnom tokom prvog dijela dana povremeno kiša, u južnim predjelima je ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina, а u višim planinskim predjelima na sjeveru snijeg i susnježica. Vjetar umjeren do pojačan, na primorju povremeno jak, uglavnom istočni i jugoistočni.Jutarnja temperatura vazduha -2 do 9, najviša dnevna 3 do 15 stepeni. 

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima  saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su kazali da su na putevima koji vode pored rijeka i kosina učestali sitniji odroni. Iz AMSCG-a su vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.  Iz AMSCG su naveli das u I dalje neprohodni putevi Mioska - Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica. Kamionima sa prikolicom i šleperima je zabranjeno kretanje na putu Nikšić - Šavnik.