Bez struje veliki dio seoskog područja

Zbog radova na elektro mreži bez struje će devet do 15 sati, biti Medanovići, Potoci, Žurena, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Bioča, Ravna Rijeka i Majstorovina,saopštili su iz CEDIS-a. 

Vodosnabdijevanje u gRadu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  53 sugrađana a dežurne  ekipe su 10 puta intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe. 

Danas će biti pretežno oblačno, povremeno kiša, u južnim i centralnim predjelima ponegdje je moguć pljusak ili grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru se očekuju snijeg i susnježica. Vjetar uglavnom umjeren do pojačan, istočnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha 0 do 9, najviša dnevna 3 do 14 stepeni.

U Crnoj Gori se jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima  saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su kazali da su na putevima koji vode pored rijeka i kosina učestali sitniji odroni. Iz AMSCG-a su vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.  Iz AMSCG su naveli das u I dalje neprohodni putevi Mioska - Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica. Kamionima sa prikolicom i šleperima je zabranjeno kretanje na putu Nikšić - Šavnik.