Mališani uživali u novogodišnjoj predstavi

Novogodišnja predstava za djecu ''Začarani Djeda Mraz'', u produkciji Teatra mladih iz Podgorice, održana je danas u bjelopoljskom  Centra za kulturu.

''Začarani Djeda Mraz'' duhovita je priča koja podsjeća da treba da dijelimo ljubav i poštovanje, jer svijet i Nova godina samo tako mogu biti bolji, kazala je glumica Branka Femić.

“Nadam se da smo uspjeli mališanima da pošaljemo poruku da je najvažnije biti dobar čovjek i da je čar svake godine, pa i ove nove koju iščekujemo da poštujemo i volimo druge, jer smo svi jednaki”, istakla je Femić, dodajući da je oduševljena reakcijama publike.

 Glumac Dejan Đonović kazao je da je uvijek zadovoljstvo nastupiti u Bijelom Polju, naročito nastupati pred najmlađim ljubiteljima pozorišta.

“Bjelopoljska publika je zaista divna i uvijek se rado vraćam na ovu pozorišnu scenu, jer mi je jedna od najdržih i najitimnijih. Uživao sam i danas, mališani su lijepo prihvatili predstavu i nadam se da su i oni zadovoljni”, rekao je Đonović.

Predstava za djecu ''Začarani Djeda Mraz'' u kojoj su igrali Dejan Đonović, Goran Slavić i Branka Femić, dio je bogatog decembarskog programa bjelopoljskog Centra za kulturu.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić, Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE