I danas bez isključenja vode i struje

Na području naše opštine  uredno  je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana nijesu predviđeni  radovi na elektromreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 57 osoba  a dežurne ekipe su  5 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  nije rođena ni jedna beba.

Lokalni voz jutros je saobraćao po redu vožnje, dok je  brzi voz kasnio 20 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući  da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po mjestimično mokrim i klizavim putevima, uz mjestimičćno smanjenu vidljivost zbog niske oblačnosti.  Na dionicama  koje vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uglavnom u popodnevnim satima mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od četiri do 14, najviša dnevna 14 do 25 stepeni.