Bijelo Polje bogatije za pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođeno je pet beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 59 sugrađana, a dežurne ekipe su jedanaest puta intervenisale na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno,  a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosanbdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, napominjući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano,a na putevim pored rijeka i kosina ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uz uslove ponegdje za slabu kišu, a moguća je i rijetka pojava kratkotrajnog pljuska i grmljavine. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, ujutru ponegdje na primorju pojačan, južni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 do 23 stepena.