Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 54 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Na putevima van gradskih sredina saobraćaj je umjerenog inteziteta, a zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu trenutnim uslovima na putu.

Danas umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. Više padavina u južnim i centralnim predjelima, mjestimično pljuskovi i grmljavina, prvenstveno u popodnevnim satima i tokom noći. Ponegdje su mogući i obilniji pljuskovi. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje, tokom dana, duži periodi suvog vremena. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na primorju ponegdje jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 19 stepeni.