Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno,  a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Na putevima van gradskih sredina saobraćaj je umjerenog inteziteta. U zonama gdje su kolovzi mjestimično mokri savjetuje se maksimalno oprezna vožnja. Iz Auto-moto saveza apeluju na vozače da poštuju soabraćajne propise, naročito ograničenje brzine I da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu.

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, tokom dana ponegdje moguća slaba kiša, a u noćnim satima, u južnim i zapadnim predjelima, mjestimično kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima i na primorju ponegdje jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 21 stepen.