Snabdijevanje strujom uredno, bez isključenja vode

Napajanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, i nema planiranih radova na mreži, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 78 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata intervenisali su u gašenju požara na stubu ulične rasvjete na gradskom trgu. Kako su saopštili, požar nije pričinio veću materijalnu štetu, niti je bilo povrijeđenih.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

SAOBRACAJ SE OBAVLJA PO MOKRIM I KLIZAVIM  KOLOVOZIMA. MAGLA SMANJUJE VIDLJIVOST MJESTIMICNO PO KOTLINAMA I DUZ RIJECNIH TOKOVA. NA PUTEVIMA  KOJI VODE PORED RIJEKA I KOSINA MOGUCA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA. APELUJEMO NA VOZACE DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE NAROCITO OGRANICENJE BRZINE I DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU.NA PUTEVIMA NA KOJIMA SE IZVODE RADOVI  NEOPHODNA JE  DODATNA PAZNJA.

Umjereno do potpuno oblačno, uz povremenu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Tokom noći više padavina, a ponegdje se moguće umjerene do obilne količine. Vjetar povremeno umjeren do jak južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 8 do 20 stepeni.