Danas bez isključenja struje

Napajanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, za danas nema najavljenih radova na mreži niti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata imali su dvije intervncije, gdje su pristupili gašenju požara u selu Bioče i Crhalj. Kako je saopšteno, požari su prijetili da ugroze kuće, ali su brzom intervencijom lokalizovani i nijesu pričinili veću materijalnu štetu.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

KISA KOJA PADA USLOVILA JE DA SE I SAOBRACAJ ODVIJA PO MOKRIM I KLIZAVIM KOLOVOZIMA NA CIJELOJ PUTNOJ MREZI. NA PUTEVIMA  KOJI VODE PORED RIJEKA I KOSINA MOGUCA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA. APELUJEMO NA VOZACE DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE NAROCITO OGRANICENJE BRZINE I DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU.

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Krajem dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 11 do 22 stepena.