“Coca-Cola podrška mladima” u Bijelom Polju od 22.aprila

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora  u  saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja,  Zavodom  za  zapošljavanje i  Opštinom  Bijelo Polje, treću godinu zaredom realizuje  nacionalni program osnaživanja mladih “Coca-Cola podrška mladima”, koji je do sada prošlo 198 mladih, a njih 28 zaposlilo se  nakon pohađanja programa.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama od 18 do 30 godina, koji žele da steknu nova znanja i vještine i budu  konkurentniji na tržištu, a radionice će biti održane od 22.do 24 aprila.

“Zainteresovani Bjelopoljci za radionice se mogu prijaviti na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.me, a nakon trodnevne besplatne radionice  polaznicima će biti uručeni  sertifikati. Dosadašnji polaznici  kao posebnu korist programa istakli sticanje vještina komunikacije, prezentacije i prodaje. Saznali su zbog čega je važna asertivna komunikacija, uradili test procjene ličnosti i spoznali svoje jake i slabe strane, a takođe su naučili da rade u timu”, kazali su organizatori, dodajući da su sličen radionice održane u Podgorici i Beranama.

 

Saopštenje i foto: Represent Communications