I danas isključenja struje, vodosnabdijevanje uredno

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od devet do 16 sati biti Ravna Rijeka, Slijepač most, Bojišta, Mijatovo Kolo, Jabučino i Okladi, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena  nijedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama kroz usjeke mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uglavnom poslijepodne uz promjenljivu oblačnos, ponegdje, prvenstveno u planinama, moguća je kratkotrajno kiša. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, ponegdje i grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 21 stepen.