I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 16 sati biti Pape, Čokrije, Grab, Bijeli Potok, Vergaševići, Kovren, Gorice, Bliškovo i Stožer, a od 10 do 14 sati tržni centar „Elkos“, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe nijesu imale intervencije na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a na pojedinim mjestima ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog izvođenje radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski most - Ribarevina, dionica Bijelo Polje - Ribarevina, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori će biti promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u noćnim satima, u višim planinskim predjelima, na sjeveru moguć slab snijeg i susnježica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna od sedam do 19 stepeni.