Bijelo Polje bogatije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od devet do 16 sati biti Mijatovo kolo, dok će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće,

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 54 sugrađana, a dežurne ekipe su dva puta  intervenisale na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a na pojedinim mjestima ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.Zbog izvođenje radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski most - Ribarevina, dionica Bijelo Polje - Ribarevina, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku očekuju se duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna od sedam do 19 stepeni.