Vodu i dalje prokuvavati

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je  prije upotrebe treba prokuvati i procijediti, saopštili su iz  Vodovoda Bistrica, podsjećajući  da je usljed obilnih padavina došlo do zamućenja  na vodoizvorištu Bistrica.

Zbog radova na mreži od 9 do 15 sati bez struje će biti Potrk, Obod, Žaljevo i Ivanje, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 48 intervencija u ambulanti i dvije na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori danas će u južnim i centralnim predjelima biti sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru se očekuje umjereno do pretežno oblačno, uz provijavanje slabog snijega, prvenstveno u prvom dijelu dana, a povremeno će biti uslova i za mećavu.Jutarnja temperatura od minus 12 do dva stepena, a najviša dnevna od minus sedam do osam stepeni.

U Crnoj Gori jutros se, zbog mjestimičnih slabijih snježnih padavina, na sjeveru saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na jugu po suvim, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i upozorili na učestaliju pojavu sitnijih odrona.