Bez struje danas Ravna Rijeka i Lipnica

Zbog radova na elektromreži bez struje će od 9 do 15 časova biti Ravna Rijeka i Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a,dodajući da će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 55 sugrađana a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene  su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća  se po suvim putevima.Iz  Auto moto saveza upozorili su da na putevima koji prolaze kros usjeke ima sitnijih odrona i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

 U Crnoj Gori danas će biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom, na jugu moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina. vjetar će biti južnih smjerova, slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do devet, a najviša dnevna od pet do 17 stepeni.