Turistička ponuda Bijelog Polja predstavljena na sajmu u Minhenu

Turistička agencija Rams predstavila je turističku ponudu Bijelog Polja na minhenskom sajmu „fre.e”za ljubitelje aktivnog odmora.

Na sajmu, koji je trajao od 20. do 24. februara, predstavnici TA „Rams“ informisali su posjetioce sajma o mogućnostima za planinarenje, biciklizam, kitesurfing, ali i o drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama i kampovanju u Crnoj Gori.

 “Naša agencija se prvi put predstavila na ovom sajmu i zaista smo prijatno iznenađeni  interesovanjem njemačkih turista za našu zemlju. Veliki broj posjetilaca je obišao naš štand sa željom da upravo posjete našu Crnu Goru, tako da smo mi bili tu da im damo preporuke i sve dodatne informacije”, kazala je za Radio Bijelo Polje Sabina Ramović iz TA “Rams”.

Kako je saopštila, najveće interesovanje je bilo za kampovanje, pješačenje, biciklizam, kao i za eko turizam.

“Najavili smo i realizaciju strateških razvojnih projekata Đalovića pećina i Ski centar Cmiljača na Bjelasici, tako da smo govorili i o mogućnostima za razvoj avanturističkog turizma. Predstavili smo detaljno i našu zimsku turističku ponudu, sa akcentom na hodanje na krpljama”, kazala je Ramović.

Ona je naglasila da je naša zemlja je sve bolje povezana sa njemačkim tržištem, te očekuju veći broj turista iz Njemačke.

“Tome su svakako doprinijele i low cost companije koje su uvele nove avio linije prema njemačkim centrima”, dodala je Ramović, napominjući da je nastup na minhenskom sajmu organizovan u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, koja je dio promotivnih aktivnosti za 2019 godinu.

Na sajmu koji je okupio preko 1.300 izlagača turističku ponudu Crne Gore, pored NTOCG i TA “Rams”,  predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Tivta, Ulcinja, Podgorice, JP Nacionalni parkovi Crne Gore, HG Budvanska rivijera i Montenegro Stars, hotel Verde, turističke agencije 3e Travel i Anitra travel agency i Rams.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: TA “RAMS”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE