Bez struje danas Lipnica

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  od 9 do 15 časova biti  Lipnica, dok će na ostalom području Opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 54 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas se saobraća po suvim putevima, dok je na sjeveru izražena poledica. Iz Auto moto saveza upozorili su da na putevima koji prolaze kros usjeke ima sitnijih odrona i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

 Na sjeveru Crne Gore danas će biti  pretežno oblačno, prijepodne uz provijavanje slabog snijega,u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do osam, najviša dnevna od minus tri do 15 stepeni.