Klub dobrovoljnih davalaca krvi od danas dostupniji za sve korisnike

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović  i direktor Centra za informacioni sistem Vasko Radović razgovarali su sa predsjednikom Kluba dobrovoljnih davalaca krvi Bijelo Polje Vladom Tomovićem. Na sastanku je konstatovana uspješnost djelovanja ove organizacije.

Predsjednik Opštine je prilikom sastanka dodijelio telefonski broj predsjedniku Tomoviću izražavajući uvjerenje da će Klub koji je ranije formiran pri Crvenom krstu, još uspješnije nastaviti svoj rad i misiju u narednom periodu.

-Predstavnici Kluba sada mogu lakše komunicirati sa svojim članovima preko broja 067 276 160. Darivanjem kapi koje život znače dobrovoljni davaoci krvi ostvaruju misiju tako što nesebično pomažući drugima i tako stvaraju jaku mrežu humanosti. Krv je kao lijek drugom čovjeku u hitnim situacijama, a humanost kao neprocjenjivo nacionalno bogatstvo naše zemlje smo dužni da čuvamo i njegujemo, zaključio  je predsjednik Smolović.

Vlado Tomović predsjednik  Kluba dobrovoljnih davalaca krvi zahvalio se Predsjedniku Opštine i naglasio da lokalna uprava ne samo što podržava Klub koji broji 609 članova, kao i Crveni krst u svakom  smislu, već  i predsjednik Smolović  darivanjem ove dragocjene tečnosti postao član Kluba.

Izvor i foto: Sajt Opštine Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE