Bijelo Polje brojnije za pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođeno je pet beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 50  sugrađana a dežurne ekipe su 6puta intervenisale na terenu.

Stanovnici Šćepanice, Srđevca, Ivanja, dijela Zatona, Brzave, Femića krša, Prijeloga  i drugih sela koja gravitiraju tom području tokom noći su ostala bez struje, ali su ekipe elektrodistribucije već otklonile kvar koji je uslovio prekid u napajanju, tako da je na cijelom području opštine uredno snabdijevanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su skrenuli pažnju na to da na mostovima i prilazima tunelima mjestimično ima poledice. Kako su naveli, na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalijji su odroni. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, sa povremenom kišom, na jugu ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima susnježica i snijeg.  Na krajnjem sjeveru zemlje duži periodi suvog vremena. U popodnevnim satima ili krajem dana postepen prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan, na udare ponegdje jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura od minus jedan do osam, najviša dnevna od jedan do 13 stepeni.