Luković: Saobraćaj se odvija otežano i usporeno, oprez vozačima

Zbog sniježnih padavina saobraćaj na putevima bjelopoljske opštine odvija se otežano i usporeno, ali trenutno nema prekida, saopštio je Dejan Luković, sekretar Sekretarijata za stambeno komunalno poslove i saobraćaj.

Radnici JKP “Lim” sa raspoloživom mehanizacijom su od juče na terenu i čiste prioritetne puteve, kazao je Luković za Radio Bijelo Polje.

“Trenutno nema prekida u saobraćaju, radnici JKP “Lim” angažovani su na pročišćavanju svih putnih pravaca i rade na održavanju puteva prohodnim. Ne mogu da kažem da je aposlutno sve prohodno, ali mehanizacija je na terenu, a prioritet su nam putevi do bolnice, škola i mjesnih centara”, rekao je Luković.

On je dodao da se radovi odvijaju planiranom dinamikom, a  radnici JKP “Lim” sa raspoloživom mehanizacijom su raspoređeni od Reljinog kamena do Pisane jele.

“Ekipe su upućene prema svim mjesnim centraima, od Stožera, Lijeske, Pavinog Polja, Sušice, Korita, Godijeva, Goduše, Bistrice, pa sve do Brzave i Barica”, kazao je Luković, ističući da će peduzeti sve neophodne mjere kako bi se  saobraćaj nesmetano odvijao.

Svaki problem građani mogu prijaviti broj dežurne službe JKP “Lim” 068 015 999.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE