"Očekujem ulazak u drugi krug"

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić obavio je svoju građansku dužnost na BM broj 72, u podgoričkom naselju Zabjelo. Bečić je poručio da očekuje da na državnom nivou ostvari najbolji rezultat od kako učestvuje u izbornim procesima.

Nakon ostvarivanja svog biračkog prava Aleksa Bečić se obratio prisutnim medijima i iskoristio priliku da pozove sve građane Crne Gore da masovno izađu na izbore i glasaju slobodno.

,,Jer najveća vrijednost koju smo donijeli 30. avgusta jeste upravo sloboda i mogućnost da građani svoju budućnost biraju olovkom”, kazao je Bečić.

On je istakao da je ponosan na svoju kratku, ali veoma uspješnu kampanju, koja je prije svega bila moderna i dostojanstvena i izrazio uvjerenje da će građani to itekako znati da cijene i nagrade.

,,Najponosniji sam što je kampanja svih kandidata vođena sloganima i ciljevima za koje smo se mi borili kada smo osnovali politički subjekt koji predvodim. Međutim, nama je drago što smo uspjeli da proširimo viziju pomirene Crne Gore na sve političke subjekte”, istakao je Bečić i dodao da očekuje da na državnom nivou ostvari najbolji rezultat od kako učestvuje u izbornim procesima. Bečić je konstatovao da će ga taj rezultat plasirati u drugi krug izbora, izrazivši spremnost da, od večeras bivšeg predsjednika Crne Gore, pobijedi sa 60% glasova.

Bečić je pozvao građane da ne pristaju na bilo kakve ucjene i da svoje pravo ostvaruju slobodno.

,,Ja sam spreman da budem predsjednik svih vas, bez obzira koji broj zaokružite tokom današnjeg dana!”, zaključio je Bečić.

 

Izvor: RTCG