Nemamo ni približno ozbiljnu konkurenciju

Neki teško razumiju da je stasala jedna nova, savremena Crna Gora, a mislim da radimo uspješno i da nemamo ni približno ozbiljnu konkurenciju na crnogorskoj političkoj sceni, ocijenio je lider DPS-a Milo Đukanović.

On je na predizbornoj tribini u Nikšiću kazao da je alternativna ponuda onoj koju nudi DPS iz jednog u drugi izborni ciklus sve gora. Lider DPS-a je rekao da je upravo zato danas na pijedestalu vrijednosti u Crnoj Gori mir i da je Demokratska partija socijalista preuzela taj teret da trasira politiku sveobuhvatnih reformi koje će harmonizovati Crnu Goru sa Evropom...

DPS ima viziju kako razvijati Crnu Goru, što je dokazano kroz pažljivo strateško usmjerenje ka gradnji ključnih infrastrukturnih, saobraćajnih i energetskih projekata, privlačenju najpoznatijih svjetskih turističkih brendova i stvaranju velikog broja radnih mjesta "I da se prilagođavamo novom vremenu i novim izazovima. Ja mislim da radimo uspješno i da nemamo ni približno ozbiljnu konkurenciju na crnogorskoj političkoj sceni”, naglasio je Đukanović.

 

Izvor: RTCG