''Bolji kvalitet zdravstvene zaštite, veće plate''

Naš cilj je da značajno povećamo kvalitet zdravstvene zaštite, pacijentima omogućimo što bolje liječenje, bržu i kvalitetniju zdravstvenu uslugu i veće plate ljekarima i medicinskom osoblju. Koalicija “Za budućnost Crne Gore” zna kako ovo da sprovedemo u djelo i bićemo nosilac toliko željenih promjena, poručio je kandidat za poslanika Socijalističke narodne partije Crne Gore, Radosav Nišavić.

''Ponosan sam, kao i mnogi časni ljekari, što služim građanima uz poštovanje Hipokratove zakletve, kao što sam duboko tužan i nezadovoljan što je jedna od napoštovanijih profesija bila na poslednjem mjestu prioriteta. I tome u nedjelju dolazi kraj'', istakao je Nišavić.

Poručuje da je trideseti avgust dan kada se mijenja sudbina građana Crne Gore, dan kada naša država otvara novu stranicu svoje istorije, a već od septembra, kako kaže, mora početi novi, drugačiji odnos prema zdravstvu i zdravstvenim radnicima.

''Zaslužujemo da nam se pruže uslovi rada kakve imaju naše kolege u razvijenim evropskim državama'', zaključio je  Nišavić.

Izvor:RTCG