"Samo pomireni možemo pokrenuti privredu"

Samo pomireni možemo pokrenuti privredu, vratiti radnike sa ulice u fabrike i povećati plate i penzije, saopštio je lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić tokom karavana mira koji je juče obišao barsku i ulcinjsku opštinu.

Na čelu sa Bečićem i Miodragom Lekićem, karavan mira obišao je juče barsku opštinu, od Virpazara, Sutomora, Šušnja, Topolice, centra grada, Polja,Tabija, Čeluga, pa do Starog Bara, a potom i opštinu Ulcinj i naselja Zoganje i Darza.

Lider i funkcioneri Koalicije u razgovoru sa stotinama građana naglasili su potrebu pomirenja kao temelja za dalji razvoj, napredak i prosperitet, a ujedno i najmoćnijeg oružja protiv aktuelne vlasti.

“DPS na poruku „Mir je naša nacija“ odgovara fašističkim grafitima, kažnjavanjima Koalicije i danonoćnom prismotrom, što su postupci iz očaja koje cijela Crna Gora ismijava”, saopšteno je iz koalicije „Mir je naša nacija“.

Zato je, kako su kazali, mir riječ koja okuplja sve slobodne građane, a razara diktaturu i autokratiju.

„Samo pomireni možemo pokrenuti privredu, vratiti radnike sa ulice u fabrike i povećati plate i penzije. A zavađeni možemo ići samo unazad i dalje tonuti u kriminal, korupciju, nezaposlenost, siromaštvo i živjeti u nepravednom sistemu u kojem nekolicina može sve, a građani ne mogu ništa“, poručio je Aleksa Bečić i dodao da je mir kada pomažemo jedni drugima ne gledajući ko se kako zove i kome pripada.

Izvor: rtcg