Sada više nego ikad važno da pružimo ruku pomirenja

Lider Koalicije Mir je naša nacija Aleksa Bečić kazao je da je sada više nego ikada važno da pružimo ruku pomirenja jedni drugima, zagrlimo jedni druge i izgradimo temelje mira za budućnost.

Karavan mira koji predvodi lider koalicije "Mir je naša nacija" Aleksa Bečić prošao je kroz podgorička naselja Donja Gorica, Donji Kokoti, naselje Prvi maj, Masline, Grbavci, Konik, Beri, Gornja Gorica, Zabjelo, Zlatica i Zagorič.

Bečić je tokom karavana razgovarao sa stotinama građana, razmijenio mišljenja i stavove, saslušao konkretne probleme i prezentovao programska rješenja Koalicije.

Bečić je pozvao sve građane da pomognu u misiji pomirenja Crne Gore i da mirne duše glasaju 30. avgusta.

"Jer mir je kada nasmijan ideš na glasanje, jer znaš da radiš pravu stvar. Mir je kada vjeruješ da može drugačije. Mir je kada odlučuje tiha većina, a ne režimski ucjenjivači. Mir je kada te nasmiju lažna istraživanja. Mir je kada te kažnjavaju i kada ti podmeću, a ti nastavljaš dalje", poručio je Bečić i dodao da je pred državom i njenim građanima istorijski trenutak, od koga zavisi kojim putem će krenuti Crna Gora.

Izvor: rtcg