"DPS pred još jednom ubjedljivom pobjedom"

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović, prilikom posjete Cetinju, saopštio je juče da su u toj partiji uvjereni u ubjedljivu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima 30. avgusta.

Zadovoljan je Đukanović posjetom Cetinju kojem, kako je rekao, tradicionalno pripada posebno mjesto u crnogorskoj istoriji.

Đukanović je istakavši i simboliku činjenice da se svega nekoliko dana prije održavanja parlamentarnih izbora, upravo u Prijestonici obilježava 110 godina od proglašenja Kraljevine Crne Gore, što je, kaže lider DPS-a, još jedan dokaz viševjekovne tradicije crnogorske državnosti.

Naglašavajući posebnu ulogu Cetinja i njegovih žitelja u očuvanju državotvornog bića Crne Gore u odbrani tradicionalnih vrijednosti, pohvalio je rezultate koje je lokalna uprava ostvarila u prethodnom periodu, odgovorno koristeći zasluženu poziciju Cetinja u crnogorskom državnom sistemu, kroz implementaciju Zakona o Prijestonici, donijetog upravo većinskom podrškom DPS-a, koji je omogućio izdašnija izdavanja za kapitalne i razvojne projekte, čiji je efekat vidljiv na svakom koraku.

Izvor:rtcg