Do pobjede SDP vodi uz mlade i punu podršku iskusnih

SDP je jasna i nju će u nove političke i državničke pobjede predvoditi nova generacija mladih, obrazovanih i poštenih ljudi koji su spremni da se uhvate u koštac sa državnim problemima Crne Gore, kojih nije malo, uz punu našu podršku nas koji smo je osnivali, kazao je mr Ramo Bralić, jedan od osnivača SDP, njen dugogodišnji visoki funkcioner, bivši ministar, ambasador i jedan od osnivača Islamske zajednice Crne Gore.

Kako se ističe u saopštenju, samo jaka ekonomija čuva jaku Crnu Goru, i obezbeđuje joj civilizovan život dostojan čovjeka.

“SDP ne manipuliše građanima, nije ih varala. SDP je hrabra, postojana kako 90-e, 97-e, 2006-e, tako i 2016-e kada je rekla dosta je, ovako više ne ide. Mnogi to nijesu razumjeli. No istorija se zlatnim slovima ne piše, ne stvara bez jasnih i hrabrih odluka”, naglašava Bralić. Partija je, kako je dodao, ostala čvrsta i pouzdana i nakon unutrašnjeg čišćenja od interesne grupe koja misli da je realna ekonomija Ramada i sumnjiva transakcija nepokretnosti, i propali, tobože, razvojni projekti informacionih tehnologija. Kako je istakao, za jaku Crnu Goru su potrebne institucije koji će donositi odluke od interesa za građane, za državu, a to je moguće samo ako su državni interesi osnova vladanja i osnova političkog djelovanja.

 

Izvor: RTCG