"DPS i njegovi lideri ugrožavaju CG"

Crna Gora je ugrožena iznutra – od Demokratske partije socijalista (DPS) i njenih lidera, koji su u teškom vremenu pokazali da ih ne interesuju nevolje i problemi građana, kazao je za RTCG kandidat za poslanika koalicije “Za budućnost Crne Gore” Jovan Vučurović.

Vučurović je kazao da predsjednik i zamjenik predsjednika DPS-a Milo Đukanović i Duško Marković čitavu kampanju svode na “paranoične” priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja.

“A kada je paranoja jedina politika dva glavna čovjeka odlazećeg režima, onda je jasno u kakvoj se opasnosti nalazi Crna Gora i njena budućnost”, naveo je Vučurović.Prema njegovim riječima, koalicija “Za budućnost Crne Gore” zna kako da stvori uslove za rešavanje nagomilanih ekonomskih problema i kako da se bori za budućnost svakog građanina Crne Gore.

“Paranoja i strah Đukanovića i Markovića su opravdani, jer nakon promjena 30. avgusta dolazi vrijeme vladavine prava, kada će pred zakonom konačno svi biti jednaki i kada će morati da se polože računi za višedecenijsko uništavanje ove zemlje i njenih građana”, zaključio je Vučurović.

 

Izvor: RTCG