Za budućnost CG: Ovaj narod zaslužuje najbolje

Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svjetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svjetlost je u ostanku naše djece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, kazao je u Bijelom Polju nosilac liste Zdravko Krivokapić.

On je nakon obilaska ekonomskih i ekoloških crnih tačaka Bijelog Polja istakao da je propala bjelopoljska industrijska zona simbol rada ove vlasti koja je, kako je rekao, uništila ekonomiju. “Koalicija “Za budućnost Crne Gore” će se boriti da sanira posledice režimske pohare i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspije”, naveo je on. U razgovoru sa domaćinima i stanovnicima toga kraja Krivokapić je istakao da “ako želimo da naša zemlja ima budućnost – tu odluku donosimo 30. avgusta ili nikada.“Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše djece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo”, poručio je Krivokapić.Prilikom posjete hramu Sv. Petra i Pavla Krivokapić je kazao da je borba protiv ovoga režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

 Kako se bliže parlamentarni izbori koji će biti održani 30. avgusta ovlašćeni predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" u Beranama u cilju kontrole izbornog procesa provjeravaju zakonitosti upisa birača i promjene u biračkom spisku, registara prebivališta i boravišta i registara crnogorskih državljana.

Kako je saopšteno iz te koalicije, posebno se kontrolišu birači koji su upisani u birački spisak, a stalno su nastanjeni u inostranstvu.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova dužno je da birački spisak vodi u skladu sa zakonom i biće odgovorno za sve zloupotrebe i nepravilnosti. Koalicija Za budućnost Crne Gore ovu kontrolu koordinisano vrši u svim opštinama u Crnoj Gori”, naveli su predstavnici koalicije u Beranama.

 

 Izvor: RTCG