Došlo je vrijeme da jednako uvažavamo svaki dio Crne Gore

 

“Došlo je vrijeme da preuzmemo kormilo, da vodimo zemlju u mirne vode, da radimo i da živimo dostojanstveno od svog poštenog rada”, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad! na tribini održanoj u Zeti i dodao:

“Zeta je zloupotrijebljena i svima je dobro poznato da vam opštinu nisu dali, vi ste je zaslužili. Ali ne kad je DPS-u bilo u interesu zbog izbornog inženjeringa i rezultatskih manipulacija. Zaslužili ste da vas se sjete mnogo ranije”.

Kako je naveo, građani mogu biti optimistični jer je došlo vrijeme za nove ljude koji će preporoditi Zetu, ali i cijelu Crnu Goru.  

“Siguran sam da ćemo 19. marta uspjeti, svi zajedno!”, zaključio je Milatović.  

“Pokret Evropa sad! ima pravog kandidata, poštenog, nekorumpiranog čovjeka koji je istinski patriota. Zato na ovim izborima glasajte za pravednu i evropsku Crnu Goru tako što ćete glasati za Jakova Milatovića”, kazala je potpredsjednica Pokreta prof. dr Olivera Injac.  Na skupu je govorila i članica predsjedništva Pokreta, prof. dr Anđela Jakšić Stojanović.  

“U slobodnoj Zeti pozivamo sve da podrže najboljeg predsjedničkog kandidata kojeg Crna Gora ima, a to je Jakov Milatović”, rekla je Jakšić- Stojanović. 

 

Saopštenje: Pokreta Evropa sad