Bošnjačka stranka samostalno na izborima u Bijelom Polju

Opštinski odbor Bošnjačke stranke Bijelo Polje na juče održanoj sjednici dobio je odluku da samostalno nastupe na predstojećim lokalnim izborima u Bijelom Polju, koji su zakazani za 23. oktobar.

Kako navode u saopštenju BS, na istoj sjednici usvojena je i Izborna lista kandidata za odbornike, koju predvodi predsjednik odbora Ernad Suljević.

"Čvrsto vjerujemo u rast podrške našoj politici i očekujemo dobar izborni rezultat. Samostalnim nastupom pokazujemo da se ne plašimo izbora, naprotiv, vjerujemo da je ovakav model najpoštenija opcija prema biračima. Smatramo da imamo stabilno biračko tijelo, dobru partijsku infrastrukturu i ono što je naš ogroman kapital jeste da smo stranka sa najboljim koalicionim kapacitetom u Bijelom Polju. To pokazuje da smo u prethodnom periodu donosili ispravne odluke. Našu listu čine mahom mladi, časni i uspješni, ali i oni iskusni i poznati građani opštine Bijelo Polje. Nudimo dobar program i konkretne ideje razvoja Bijelog Polja. Vjerujemo da će to građani Bijelog Polja prepoznati i dati nam još veću podršku", navodi se u saopštenju OO BS Bijelo Polje.

Izvor:rtcg