Ovi poznati parovi su se stavili tačku na ljubav u 2021. godini

Ova godina značila je kraj ljubavi za neke slavne strane parove, koje smo navikli da gledamo zajedno. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili jedno drugom da kažu zbogom i nastave svako svojim putem.

Šon Mendez i Kamila Kabeljo

Pjevač Šon Mendez i pjevačica Kamila Kabeljo okončali su svoju dvogodišnju vezu. Vijest su podijelili u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Instagramu.

"Hej, odlučili smo da raskinemo našu romantičnu vezu, ali kao ljudi volimo se i dalje više nego ikad", napisali su.

"Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo biti najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed", piše u objavi, na kojoj su oboje potpisani.

Par se upoznao još 2014. godine, dok je Kamila Kabeljo bila članica grupe "Fifth Harmony", a vezu su započeli u julu 2019. nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu "Senjorita" i od tada su bili gotovo nerazdvojni.

Điđi Hadid i Zejn Malik

Početkom novembra obožavaoce Điđi Hadid i Zejn Malika veoma je pogodila vijest da je par raskinuo, nakon što je navodno Zejn fizički napao Điđinu majku, Jolandu Hadid. Podsjetimo, vezu su počeli 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju su počele 2019. godine, a prvi put su zajedno primjećeni u januaru 2020. godine. Imaju ćerku Kai.

Ilon Mask i Grajms

Krajem septembra Elon Mask potvrdio je da on i Grimes više nisu zajedno.

"Mi smo polurazdvojeni, ali se još uvijek volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Mask, koji s Grajms ima jednogodišnjeg sina.

Bil i Melinda Gejts

Svijet je u maju prodrmala vijest o razvodu Bila i Melinde nakon čak 27 godina braka:

"Odlučili smo da okončamo naš brak nakon dugog vremena promišljanja i rada na našem odnosu. Tokom posljednjih 27 godina odgajili smo troje nevjerovatne dijece, izgradili kompaniju koja djeluje širom svijeta kako bi omogućila svim ljudima da vode zdrav, produktivan život", napisali su u izjavi.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Sredinom aprila Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez objavili su da se razilaze.

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati. Nastavićemo da sarađujemo i podržavamo jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima", rekli su. Dženifer je kasnije sreću pronašla u staroj-novoj jubavi, glumcu Benu Afleku.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Nakon pet godina braka slavan par je objavio da se razvodi početkom februara. Zajedno imaju četvoro dijece, a trenutno su u pregovorima oko zajedničkog starateljstva.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić