Bebi Dol pjeva narodnjake u novoj seriji

Bebi Dol u novoj seriji „Tajkun“ ima ulogu pjevačice, ali ono što je najzanimljivije jeste da će je publika čuti kako pjeva narodnjake.

Pop pjevačica prihvatila je da za potrebe ovog televizijskog projekta izvede čuveni hit „Rano je za tugu“, koji u originalu pjeva Haris Džinović.

Bebi se, kako piše Kurir, u tome odlično snašla i nije bilo potrebe da se posebno priprema za svoj lik. Ona neće imati zadatak samo da otpjeva pomenutu numeru će i glumiti. Bebi tumači lik pjevačice koja je bliska prijateljica žene tajkuna koju igra Jelena Đokić.

Umjetnica je provela dva dana na snimanju, kako je i bilo planirano. Svi glumci su je dobro prihvatili, kao i ona njih, a posebno je s njom bio blizak Dragan Bjelogrlić, s kojim je najviše i snimala scene. Radnja dijela serije u kojoj pjevačica glumi odigrava se na proslavi kod tajkuna Vladana, jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, kojeg tumači upravo Bjela, a Bebi je pozvana kao prijateljica njegove supruge da otpjeva nekoliko pjesama.

Pored uloge u „Tajkunu“, Bebi je odigrala role i u „Boljem životu“ i „Lisicama“, kratkom filmu „Maleš“, kao i u neemitovanom filmu „Protestni album“. Pored toga, ona je pozajmila glas pokojnoj glumici Sonji Savić u filmu „Život je lep“.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković