Oni diktiraju modu: Tri horoskopska znaka koja imaju najviše stila

Da li ste tip osobe koji sa lakoćom spaja odJevne kombinacije, ili vam situacije u kojima morate da iskombinujete autfit za izlazak, posao ili šetnju stvaraju stres? Na naš pristup stilu može da utiče i sunčev znak Zodijaka.

Svi horoskopski znakovi su sposobni da drže korak sa najnovijim trendovima, ali tri znaka u nastavku su ipak daleko iznad svih. Oni izgledaju elegantno i kad danima nisu oprali kosu, a kad se malo potrude, izgledaju kao da su se spremili za crveni tepih.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje, a kad se nađu pod svjetlima reflektora njihova prava ličnost izađe na vidjelo. Šarm, elegancija i glamur, sastavni su dio karaktera ovog ljetnjeg znaka, a njihov talenat u kombinaciji odjevnih predmeta, teško da neko može da nadmaši. Lavovi uvijek privlače poglede, a njihovom snažnom karakteru ne smetaju ni negativne kritike.

Vaga

Vagama vlada Venera, planeta ljubavi i ljepote, a to se vidi i u njihovom modnom izražavanju. Kim Kardašijan i Bela Hadid svoj smisao za modu duguju svom horoskopskom znaku, ali Vage ne moraju da budu poznate osobe da bi impresionirale istančanim stilom. Vage su promišljene i treba im puno vremena da iskombinuju komade odjeće s kojima će biti zadovoljne, ali kad napokon uspiju u tome – ne mogu da prođu neprimijećeno.

Bik

Venera podržava Bikove što se tiče novca i mode, pa će osobe u ovom znaku uvijek da odvoje koji novčić više kako bi nosile kvalitetnu odjeću. Bikovi generalno vole malo luksuzniji način života, što se može vidjeti i u njihovom modnom izboru. Bikovi vole bezvremenske komade odjeće, pa im je uvijek važniji kvalitet od kvantiteta.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić