Svjetlucave hulahopke efektan modni dodatak

S prvim hladnijim danima mnogi su brendovi već predstavili svoje zimske kolekcije, a šoping centri zasjali su u prazničnom sjaju. Sve nas to polako priprema za početak najraskošnijeg i najčarobnijeg perioda u godini - sezone praznika.

Vrijeme je to koje sa sobom donosi mnoštvo prilika za druženja, ali i pregršt posebnih prilika za koje ćemo tražiti udobne i tople modne kombinacije, no uvijek s efektnim pomakom koji u svaki look unosi i svečani karakter sezone. Svjetlucave hulahopke jedan su od ključnih dodataka nadolazeće sezone.

Kreirajte upečatljiv izgled

Za praznična druženja, svečane večere ili najluđe zabave u godini, efektnim modnim dodacima savršeno ćete u trenu začiniti svaku kombinaciju. Svjesni da modni dodaci mogu podići izgled cijele kombinacije, ove sezone naglasak nije samo na odabiru cipela, torbica i nakita kako biste istakli svoj stajling. Da biste ove zime kreirali upečatljiv izgled, posegnite za prozirnim ili mrežastim hulahopkama, ukrašenim sitnim cirkonima ili šljokicama jer su se na velika vrata vratile na modnu scenu.

Praznična nota u autfitu

Trend svjetlucavih hulahopki posljednjih godina posebno se ističe, te su one česti odabir modnih influenserki i poznatih dama.

Dakle, ove zime nemojte igrati na sigurno s klasičnim crnim hulahopkama. Odvažite se i stajling osvježite svjetlucavim hulahopkama u kojima sigurno nećete ostati neprimijećeni. Modni je to dodatak koji će na drugačiji način stvoriti posebnu kombinaciju, te unijeti prazničnu notu u cijeli autfit.

Hulahopke su odavno prevazišle svoju praktičnu ulogu i mnogima postale omiljeni modni dodatak. Zbog široke ponude i zavodljivog izgleda mogu biti fokus cijele kombinacije i komad uz koji će i najjednostavniji stajling izgledati dotjerano. Iako u hladnijem periodu sve više pribjegavamo nešto toplijim modnim artiklima i pletivima, hulahopke obogaćene zanimljivim uzorcima pronašle su put do kombinacija mnogih dama.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila:Jasminka Mulić